Proizvodnja izdelkov iz gume

Naše rešitve in izdelki visoke kakovosti so odgovor na potrebe različnih industrij.

Smo zanesljiv in ugleden dobavitelj rešitev in izdelkov za avtomobilsko industrijo ob sočasni vedno večji širitvi tudi v ostale industrije.

Celovite razvojne rešitve, stalne inovacije in leta izkušenj.

 

Odkrijte več o naših celovitih rešitvah
od začetnih idej - preko osnutkov, raziskav in razvoja – do izdelave orodij, visoko avtomatizirane proizvodnje in končnega testiranja.

Sistem kakovosti ki ga imamo vpeljanega vam zagotavlja brezkompromisno kakovost na vsakem koraku.

Sistem kakovosti ki ga imamo vpeljanega vam zagotavlja brezkompromisno kakovost na vsakem koraku.

Najpomembnejše komponente našega sistema kakovosti so vsi potrebni ISO/AITF certifikati, napredne rešitve pri avtomatizaciji procesa, strojni kontroli izdelkov in naš lasten laboratorij. Vse to je še dodatno podprto z mrežo zanesljivih dobaviteljev. Bližnjice za nas niso sprejemljive, naš cilj so najvišje možne ocene presoj, ki pa jih dosegamo preko učenja in rasti skupaj z našimi kupci!

Tesnila GK je podjetje z mednarodno obarvano lastniško strukturo, več kot 130 zaposlenimi in dolgo zgodovino rasti in inovacij.

Naš lasten razvoj, visoko avtomatizirana proizvodnja, orodjarna, laboratorij z lastnimi kapacitetami za testiranje in vzpostavljen sistem kakovosti zagotavljajo izdelke najvišje kakovosti in stalno stremenje k inovacijam in nadaljnjemu razvoju.

2004 2006 2008 2010 2015 2016 2018 2020 TESNILA GK D.O.O. PRVA USPEŠNA AVTOM. PROIZVODNJA NOVO LASTNIŠTVO NOVA ORODJARNA ISO 14001 IATF 16949 ISO 9001 ISO 16949 NOVO SKLADIŠČE NOVI STROJ 900T NOVA PROIZVODNA HALA 1991 USTANOVITEV PRVI USPEŠNI AVTOMATIZIRANI NADZOR NOVA LOKACIJA

Ostani v stiku s TGK

Bližina kupcev je za nas pomembna, zato ste vedno dobrodošli, bodisi kot kupec, dobavitelj, ali pa iskalec zaposlitve.

Na voljo smo vam na izbranih sejmih ali pa v naših prostorih na Prevaljah, kjer se lahko na lastne oči prepričate o naših kompetencah!