Proizvodnja izdelkov iz gume

za avtomobilsko in ostale industrije.

Naše rešitve in izdelki visoke kakovosti so odgovor na potrebe različnih industrij.

TGK (Tesnila GK) je zanesljiv in ugleden dobavitelj gumijastih delov in elastomernih rešitev predvsem za avtomobilsko industrijo, vedno bolj pa se širijo tudi področja uporabe v drugih panogah (na primer protipožarne zaščite, gospodinjski aparati, sanitarna oprema itd.).

Celovite razvojne rešitve, stalne inovacije in leta izkušenj.

 

Odkrijte več o naših (TGK) zanesljivih rešitvah, od predhodnih zamisli - prek načrtovanja, raziskav in razvoja - do izdelave orodij, popolnoma avtomatizirane proizvodnje in končnega testiranja, vse s ciljem, da bi strankam zagotovili najboljše možne gumijaste dele in/ali rešitve.

Sistem kakovosti ki ga imamo vpeljanega vam zagotavlja brezkompromisno kakovost na vsakem koraku.

Sistem kakovosti TGK temelji na naših certifikatih ISO/IATF, naprednih rešitvah pri avtomatizaciji proizvodnje, strojnem nadzoru končnih izdelkov in lastnem laboratoriju. K temu pripomore tudi zanesljiva mreža dobaviteljev. Bližnjice niso sprejemljive, saj si prizadevamo za najvišje možne revizijske ocene z učenjem in rastjo skupaj z našimi strankami!

Tesnila GK je podjetje z mednarodno obarvano lastniško strukturo, več kot 150 zaposlenimi in dolgo zgodovino rasti in inovacij.

Naše (TGK) lastne raziskave in razvoj, popolnoma avtomatizirana proizvodnja, orodjarna, laboratorij s testnimi napravami in sistem kakovosti zagotavljajo izdelke najvišje kakovosti ter nenehno prizadevanje za inovacije in razvoj.

2004 2006 2008 2010 2015 2016 2018 2020 TESNILA GK D.O.O. PRVA USPEŠNA AVTOM. PROIZVODNJA NOVO LASTNIŠTVO NOVA ORODJARNA ISO 14001 IATF 16949 ISO 9001 ISO 16949 NOVO SKLADIŠČE NOVI STROJ 900T NOVA PROIZVODNA HALA 1991 USTANOVITEV PRVI USPEŠNI AVTOMATIZIRANI NADZOR NOVA LOKACIJA

Ostani v stiku s TGK

Bližina strank nam je izredno pomembna, zato ste vedno dobrodošli, da nas obiščete kot stranka, dobavitelj ali kandidat za zaposlitev. Podjetje TGK (Tesnila GK) vam je na voljo na izbranih sejmih in v naših prostorih na Prevaljah, kjer se lahko o naših kompetencah prepričate osebno na lastne oči!

soap2day