Ostale novice

Obvestilo o spremembi strukture lastništva
Obisk iz Osnovne šole Prevalje
News
četrtek, 19. oktober 2023

TGK-ajeva teambuilding avantura

V petek, 13. oktobra se je ekipa podjetja TGK podala na vznemirljivo teambuilding pustolovščino.

Približno 70 navdušenih udeležencev, med njimi tudi otroci zaposlenih, se je zbralo na smučišču Kope in se odpravilo na pohodniško avanturo, ki je vodila do Ribniške koče in nazaj.

Čudovit sončen dan je bil odlična priložnost, da se povežemo z naravo, a je bilo kljub temu v ospredju želja po spodbujanju odnosov, gradnji zaupanja ter krepitvi občutka enotnosti tudi izven delovnega okolja.

"Naša ekipna pustolovščina je bila več kot le dan v naravi. Naši zaposleni so se tudi izven dela združili in okrepili vezi, ki smo jih v preteklosti že oblikovali," je dejal eden od zaposlenih.

Prisotnost otrok naših zaposlenih je dodala dogodku poseben čar. Mlajši generaciji je omogočila, da svoje starše vidijo v drugačni luči, v povezovanju z njihovimi sodelavci, ob doživljanju prijetnih dogodivščin v naravi.

Teambuilding podjetja je pokazal našo zavzetost k ustvarjanju močne, medsebojno povezane ekipe. Veselimo se podobnih pustolovščin v prihodnosti, do takrat pa naša TGK družina ostaja povezana in uspešna.

Theme picker

123movies