Ostale novice

TGK-ajeva teambuilding avantura
Obisk študentov Fakultete za tehnologijo polimerov
News
ponedeljek, 30. oktober 2023

Obisk iz Osnovne šole Prevalje

Podjetje TGK je nedavno gostilo skupino devetošolcev iz Osnovne šole Prevalje, ki so podjetje obiskali v okviru izbirnega predmeta Raziskovanje domačega kraja in varstvo njegovega okolja.

Namen obiska je bil učencem omogočiti vpogled v delovanje podjetja na kar se da informativen in privlačen način. 

Med obiskom so zaposleni podjetja učencem najprej na kratko predstavili podjetje in njegove aktivnosti. Spregovorili so o poslanstvu podjetja, vrednotah in omenili tudi, kako podjetje prispeva k lokalni skupnosti. 

Učenci so nato popeljali na ogled podjetja, kjer so imeli priložnost opazovati različne proizvodne procese in aktivnosti. Nekateri učenci so se lahko preizkusili tudi pri določenih nalogah, kar jim je omogočilo edinstven vpogled v svet proizvodnje.

"Zelo smo veseli, da smo imeli priložnost gostiti devetošolce iz Osnovne šole Prevalje," je dejal eden od naših zaposlenih. "Vsekakor se nam zdi pomembno, da pri mladih spodbujamo razumevanje lokalne industrije in okoljske odgovornosti, in veseli smo, da smo lahko prispevali k njihovemu izobraževanju."

Obisk je odličen primer, kako lahko lokalna podjetja podpirajo izobraževalne pobude in spodbujajo globljo povezavo med učenci in njihovo skupnostjo. Podjetje TGK ostaja zavezano sodelovanju z lokalno skupnostjo in prispevanju k njeni svetlejši prihodnosti.

Theme picker

123movies