Ostale novice

VTM: Mednarodna poslovna konferenca za inovacije v avtomobilizmu in vozilih
TGK uspešen na 9. Automotive CEE Day v Opolu na Poljskem
News
ponedeljek, 22. april 2024

Ob svetovnem dnevu Zemlje

Pri TGK je okoljska odgovornost več kot le zaveza - je temelj našega delovanja. Ob dnevu Zemlje, ki ga vsako leto obeležujemo 22. aprila, s ponosom izpostavljamo, kako pomembna je trajnostnost za nas in naše delovanje.

Naj vam ob tej priložnosti na kratko predstavimo nekaj naših prizadevanj:

  1. Izkoriščanje sončne energije: Že več kot leto dni izkoriščamo čisto energijo iz lastne sončne elektrarne, ki se nahaja na strehi naše stavbe. Ta pobuda ne le zmanjšuje naš ogljični odtis, temveč tudi kaže našo zavezanost k obnovljivi energiji.
  2. Spoštovanje strogih standardov: Spoštujemo stroge standarde, ki jih določa GHG Protocol, da zmanjšamo naš ogljični odtis. S temi smernicami zagotavljamo, da naše operacije čim manj vplivajo na okolje.
  3. Redni energetski pregledi: Redno izvajamo energetske preglede, da identificiramo področja za izboljšave in večjo učinkovitost. S stalnim spremljanjem naše porabe energije si prizadevamo optimizirati naše procese in zmanjšati odpadke.
  4. Digitalizacija procesov: Z digitalizacijo procesov uvajamo ukrepe za dodatno zmanjšanje našega okoljskega vpliva. Z optimizacijo izrabe virov in zmanjšanjem nastajanja odpadkov si prizadevamo delovati kar se da ekološko.
  5. Uvajanje delno reciklabilnih zmesi: Pričelni smo z aktivnim uvajanjem reciklabilnih zmesi, s katerimi bomo lahko dodatno pozitivno vplivali na okolje (manj izmeta, manj porabljenih surovin za pridelavo zmesi …)

To je le nekaj naših usmeritev. Nobenega dvoma ni, da se naša  zavezanost trajnosti razteza od nabave do proizvodnje in še dlje. Za zeleno prihodnost!

Theme picker

123movies