Ostale novice

Ob svetovnem dnevu Zemlje
News
četrtek, 25. april 2024

TGK uspešen na 9. Automotive CEE Day v Opolu na Poljskem

Ekipa podjetja TGK se je pretekli teden, 18. in 19. aprila, mudila v Opolu na Poljskem, kjer je potekal že 9. Automotive CEE Day. Ta mednarodni dogodek, ki ga organizira Automotive Cluster Poland, je postal ključno srečanje v industriji avtomobilskega sektorja v osrednji in vzhodni Evropi, zaradi tega pa izjemno pomemben tudi za TGK.

 

Kot priznan dobavitelj v industriji tesnil, smo na dogodku s ponosom predstavili tudi naše izdelke ter izmenjali izkušnje in znanja s poslovnimi partnerji oziroma vsemi, ki bi to v bodoče še lahko postali. Naš razstavni prostor je privabil številne obiskovalce, ki so pokazali veliko zanimanje za naše izdelke in storitve.

Matej Tušar, vodja komerciale, je izrazil svoje zadovoljstvo nad uspehom podjetja na sejmu: "Automotive CEE Day Opole kot dogodek iz leta v leto očitno napreduje in raste, zato smo zelo veseli, da smo imeli ponovno priložnost sodelovati na tokratni 9. izvedbi dogodka in predstaviti naše rešitve v tako uglednem okolju. Naša udeležba na tem dogodku potrjuje našo zavezanost k inovacijam in kakovosti ter krepi položaj na mednarodnem trgu."

Podjetje Tesnila GK se zahvaljuje vsem obiskovalcem, ki so obiskali razstavni prostor in se nadeja vseh poslovnih priložnosti in sodelovanj, ki so ravno na tem dogodku morda dobila svoj zagon.

Theme picker

123movies